Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Társasjáték webáruház szállítási határidő

Szállítási határidők:

Raktáron lévő termékek esetén

1-2 munkanap

Ha nincs raktáron:

2-4 munkanap

Szállítás már 990Ft-tól, de akár ingyen

TOP termékek

EXIT - A fáraó sírkamrája szabaduló szoba társasjáték

EXIT - A fáraó sírkamrája szabaduló szoba társasjáték

EXIT - A fáraó sírkamrája szabaduló szoba társasjáték

Szabadulós-szoba játék otthonra! Kooperatív csapatjáték. A játékosoknak együtt kell megfejteniük a feladványokat azért, hogy kiszabaduljanak a fáraó sírkamrájából. A kártyákon állnak a feladványok, egy könyv és egy forgótárcsa segít a megfejtésükben. Minden dolog kinyitásakor újabb és újabb kártyákhoz jutnak a játékosok, a céljuk pedig az, hogy a feladatok megoldásával minél hamarabb kijussanak.
Bővebben
Ajánlott korosztály :
12
Játékidő :
Hosszú (60 perc fölött)
Játékosok száma :
Parti (2-8 fő)
Nyelv :
Magyar
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron: 1-2 munkanap

Rendelhető: 2-4 munkanap

A termék jelenleg nem rendelhető. Kérem nézzen vissza később.

4 649 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Miért éri meg egy játék, amit csak egyszer lehet végigjátszani? Hát pont azért, mert olyan izgalmakat és rejtvényeket tartogat amelyek megfejtése komoly fejtörést igényel, de ha már egyszer rájöttünk a megoldásra, akkor az legközelebb már semmilyen kihívással sem szolgál. Azonban a játékélmény bőségesen kárpótolja a játékosokat, akik a siker esetén joggal lehetnek büszkék magukra. A fáraó sírkamrája játékban a játékosok egy olyan csoportot alkotnak, akik a piramisok felfedezése során leszakadnak csoporttól és eltévednek a gigantikus építményben. Az kijutáshoz csupán egy ókori forgótárcsa és egy öreg könyv segítségét használhatják Az EXIT játékok egyszeri, de feledhetetlen játékélményt kínálnak a játékosok számára, akiknek közösen összedolgozva kell megoldaniuk a feladványokat.

Tartalma:
- 1 dekóder-tárcsa
- 83 kártya
- 2 különleges karton elem
- 1 könyv
- 1 játékleírás


Társasjátékvásár.hu Társasjáték webáruház, több mint 1000 társasjáték egy helyen. Könnyed, átlátható társasjáték választás, nagyon pontos informálás a társasjáték szállítás minden mozzanatáról, gondos csomagolás.


 

Adatok

Cikkszám
62316

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek