Szűrés

Ajánlott korosztály
Játékidő
Játékosok száma
Gyártó
Termék státusza

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Társasjáték webáruház szállítási határidő

Szállítási határidők:

Raktáron lévő termékek esetén

1-2 munkanap

Ha nincs raktáron:

2-4 munkanap

Szállítás már 990Ft-tól, de akár ingyen

TOP termékek

5.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot!

Bibliai játékok

Bibliai játékok - Úton útfélenBibliai játékok

Itt található a bibliai játékok nagy választéka! A csodás grafikájú keresztény játékok segítségével élmény megismerkedni a hittel, a Biblia szereplőivel és a benne olvasható történetekkel. A legtöbb játék a gyermekeknek szól, hogy már kiskoruktól kezdve megismerhessék a karácsony történetét vagy éppen Noé bárkájának lakóit. Azonban a nagyobbak számára is készültek játékok, amelyek több tudást és nagyobb odafigyelést igényelnek. Egy-egy ilyen játék jó választás hittanórára vagy gyülekezeti táborba, a gyermekek garantáltan szeretni fogják!

Tovább
Szűrés törlése
Szűrés törlése

Bibliai játékokA játszva tanulás öröme

A bibliai játékok kiválóan alkalmasak arra, hogy általuk a gyermekek közösen ismerhessék meg a bibliai alakokat, történeteket. Több játék - például a memóriakártya - épít az emlékezet fejlesztésére, ezzel is segítve a nevek, események minél jobb elsajátítását. Remek eszközei lehetnek egy óvodai vagy iskolai bibliaórának, de nemcsak a kisebb korosztály számára készültek ilyen játékok. A nagyobbaknak már koncentrációt igénylő, részletesebb játékok szólnak, amelyek olykor a felnőttek számára is élvezetesek, tanulságosak lehetnek.

A bibliai játékok nagyszerűek!

Segítenek a tanulásban, színesek és érdekesek - ezek a bibliai játékok. A gyerekek örömmel veszik le őket a polcról, hogy megcsillogtathassák tudásukat és jó hangulatban, hasznosan töltsék el a szabadidejüket. A gyönyörű grafikával rendelkező játékok minden alkalommal nagyszerű élményt nyújthatnak a játékosoknak, családoknak, barátoknak, gyülekezeteknek egyaránt. Íme néhány játékunk, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek:

Nézegesd végig kínálatunkat a Társasjátékvásár társasjáték weboldalunkon, hogy te is megtalálhasd a legjobb játékokat!

bibliai társasjáték

bibliai társasjáték családi

bibliai társasjáték memória

bibliai társasjáték kvíz

bibliai társasjáték activity

Tovább