Szűrés

Ajánlott korosztály
Játékidő
Játékosok száma
Gyártó
Termék státusza

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Társasjáték webáruház szállítási határidő

Szállítási határidők:

Raktáron lévő termékek esetén

1-2 munkanap

Ha nincs raktáron:

2-4 munkanap

Szállítás már 990Ft-tól, de akár ingyen

TOP termékek

Kártyajátékok

Kártyajátékok - SoloKártyajátékok

Ezek az egyik legrégebbi múltra visszatekintő játékok, amelyek az évszázadok alatt számtalanszor megújultak, és ma is képesek örömet szerezni a család minden tagjának. Nem múlhat el egy hétvége sem estébe nyúló kártyapartik nélkül! Ha szeretnéd elkerülni az unalmat az otthon töltött idő során, vagy olyan játékot keresel, amelyet könnyedén magaddal vihetsz egy kirándulásra, válassz a kártyajátékok kategóriájából! Kis helyen elfér, és rengeteg versengésben és nevetésben gazdag időt biztosít. A legváltozatosabb játékokat itt találod!

Tovább
Szűrés törlése
Szűrés törlése
 

Kártyajátékok - CortexA kártyajátékok története

Mint megannyi találmányért, a kártyajátékok ősének feltalálásáért is számos nemzet verseng. Többek között Kína, Egyiptom és India történelmében is szerepelnek olyan feljegyzések, amelyek szórakozás céljából megalkotott kártyalapokról szólnak. A mai is ismert játék első írásos említése 868-ból származik. Ebből megtudhatjuk, hogy a kínai császár lánya, Tongcsang hercegnő kedvelt időtöltése volt a vékony falapokra nyomtatott kártyával való játék. Ha szeretnél többet tudni a kártyajátékok kialakulásának történetéről, ide kattintva bővebben olvashatsz róla.

Egyszerűen megunhatatlanok!

A játékok készítői a kártyák kidolgozása során arra törekednek, hogy minden korosztály megtalálhassa a számára megfelelő paklit. Figyelembe veszik a játékosok érdeklődését, fejlettségi szintjét, és megalkotják a legváltozatosabb csomagokat. Így lehetséges, hogy a legkisebbektől a legidősebbekig mindenki ismer közülük párat, és szívesen játszanak is velük. A legjobb, amikor egy játék több generációnak is megfelel, de sok esetben vannak csak kicsiknek vagy csak felnőtteknek készített kártyajátékok. Ahhoz, hogy jobban megismerd ezeket, ajánlunk néhányat:

További játékokért nézz szét a Társasjátékvásár társasjáték weboldalunkon, hogy te is beszerezhesd a legjobb játékokat!

kártyajáték társasjáték

kártyakáték gyerekeknek

kártyajáték felnőtteknek

kártyajáték családi

Tovább