Szűrés

Ajánlott korosztály
Játékidő
Játékosok száma
Gyártó
Termék státusza

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Társasjáték webáruház szállítási határidő

Szállítási határidők:

Raktáron lévő termékek esetén

1-2 munkanap

Ha nincs raktáron:

2-4 munkanap

Szállítás már 990Ft-tól, de akár ingyen

TOP termékek

5.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot!

Figyelem, gyorsasági társasjátékok

Figyelem, gyorsasági társasjátékokFigyelem, gyorsasági társasjátékok

Ha igazán gyors vagy és figyelmes a feladatok megoldásában, akkor biztosan passzolnak hozzád ezek a játékok! A figyelem, gyorsasági társasjátékok azért jöttek létre, hogy próbára tegyenek téged! Ha gyorsaságod páratlan, és nem siklasz el az apró részletek felett, akkor nincs más dolgod, mint szétnézni ezen az oldalon! Találd meg azt a társast, amelyikben megcsillogtathatod tudásod, és az első helyen végezhetsz! Figyelj nagyon, koncentrálj és legyél te az, aki a leggyorsabban reagál!

Tovább
Szűrés törlése
Szűrés törlése
 

Rendezzetek otthoni bajnokságot!

A figyelem, gyorsasági társasjátékok kiválóan alkalmasak arra, hogy megmérettessétek magatokat egy családi verseny keretében. Üljétek körbe az asztalt, készítsetek be némi nassolnivalót, és kezdődhet az egész estés társasozás! A játék végén hirdessétek ki a legfőbb győztest, de a többiek se búslakodjanak: legközelebb nekik is lesz lehetőségük bizonyítani! Ha szeretnétek fejleszteni a figyelmeteket és a gyorsaságotokat, ezek az összejövetelek kiválóan alkalmasak erre!

Figyelem, gyorsasági társasjátékokA figyelem, gyorsasági társasjátékok már rengeteg változatban elérhetők!

Cicás, sárkányos, memória- és kártyajáték... csak néhány változata a figyelem, gyorsasági társasjátékoknak, amelyek egytől egyig a játékosok ízlésére szabva készültek. A legtöbb játékban fontos, de ezekben az időé a főszerep, hiszen úgy tudod bizonyítani, mennyire vagy gyors, ha te teljesíted a feladatokat a legrövidebb idő alatt. Ahhoz, hogy a legügyesebb lehess, sokat kell gyakorolnod, ezt pedig úgy teheted meg, ha kiválasztod neked legjobban tetsző játékot. Íme egy kis ízelítő a kínálatunkból:

Nézd végig kínálatunkat a Társasjátékvásár társasjáték weboldalunkon, hogy te lehess a leggyorsabb, legfigyelmesebb játékos!

figyelem, gyorsasági társasjáték

családi gyorsasági társasjáték

gyorsasági társasjáték kártyajáték

figyelem társasjáték memória

Tovább