Szűrés

Ajánlott korosztály
Játékidő
Játékosok száma
Gyártó
Termék státusza

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Társasjáték webáruház szállítási határidő

Szállítási határidők:

Raktáron lévő termékek esetén

1-2 munkanap

Ha nincs raktáron:

2-4 munkanap

Szállítás már 990Ft-tól, de akár ingyen

TOP termékek

5.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot!

Családi társasjátékok

Családi társasjáték mindenkinek!Családi társasjátékok

Valami olyasmire vágytok, ami hétvégenként összehozza a családot, és még szórakoztató is? Akkor ezek a családi társasjátékok nektek készültek! Köztudottan mindenkiben ott lapul a versenyszellem, a generációk közötti versengéstől pedig nincs izgalmasabb. Ha mindennél fontosabb számotokra az együtt töltött idő, és a nevetés, akkor válogassatok a legjobb családi társasjátékok közül. Itt rengeteg olyan játék van, ami az unokáktól a nagyszülőkig mindenkinek örömet okoz!

Tovább
Szűrés törlése
Szűrés törlése
 

Családi társasjáték mindenkinek!A családi társasjátékok összehozzák az embereket!

Az ünnepek, hétvégék vagy szabad esték alkalmával nincs is jobb, mint elővenni egy társasjátékot! A legjobb, hogy ilyenkor a család apraja-nagyja összeül, és a kikapcsolódással, szórakozással tölti el az időt. Szeretteink társaságában garantált a versengés, de a nevetés is! A családi társasjátékok úgy készülnek, hogy a családtagok közötti korkülönbség ellenére mindenki elsajátíthassa a szabályokat, és élvezetes élményben legyen része. Játék közben jobban megismerhetjük egymást, megtanulhatunk veszíteni, nyerni, vagy éppen együtt örülni a győztessel. Fejlődik a kreativitásunk, többet beszélgetünk, és sok-sok közös élményt szerzünk, amelyekre idővel jó lesz visszaemlékezni!

Minél több játékidőt a mindennapokba!

A mai felgyorsult világban alig marad időnk játszani, minőségi időt tölteni egymással. Mindenkinek meg kellene tapasztalni, milyen egy társasozással eltöltött este, amikor mindenki azért izgul, hogy ki ér be előbb a célba, vagy ha valaki kimarad egy körből, de a következőben kétszer dobhat, akár még meg is nyerheti a kört! Ha szeretnél ilyen élményeket szerezni, nézz szét a családi társasjátékok között:

Nézegesd kínálatunkat a Társasjátékvásár társasjáték weboldalunkon, szerezd be te is a legjobb családi társasjátékokat!

családi társasjáték

családi kártyajáték

családi partijáték

társasjáték családnak

Tovább