Szűrés

Ajánlott korosztály
Játékidő
Játékosok száma
Gyártó
Termék státusza

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Társasjáték webáruház szállítási határidő

Szállítási határidők:

Raktáron lévő termékek esetén

1-2 munkanap

Ha nincs raktáron:

2-4 munkanap

Szállítás már 990Ft-tól, de akár ingyen

TOP termékek

Kooperatív társasjátékok

Kooperatív társasjátékok mindenkinek!Kooperatív társasjátékok

A társasjátékoknak ez az egyik legkülönlegesebb fajtája, amelyben a játékosok azért küzdenek, hogy nyerjenek - méghozzá együtt! Ezekben a játékokban nem az a cél, hogy elsőként érjetek célba. Legtöbbször az a feladat, hogy közösen hajtsatok végre akciókat, kiszabaduljatok egy lezárt városból,vagy éppen titkosügynökök bőrébe bújva rendkívüli küldetéseket teljesítsetek. Az izgalom és a szórakozás garantált, ha kooperatív társasjátékokat kerestek, a legjobb helyen jártok!

Tovább
Szűrés törlése
Szűrés törlése
 

Kooperatív társasjátékok mindenkinek!Összefogás a győzelemért a kooperatív társasjátékokban

Ha eddig azt hitted, hogy a játékok csak győztesekről és vesztesekről szólnak, ideje megismerned a kooperatív társasjátékokat. Ezekkel a különleges játékokkal a szórakozás új dimenziója nyílik meg a játszani szerető családok, baráti társaságok számára! Nincs annál jobb élmény, mint a többiekkel összefogva, szövetséget alkotva megtapasztalni, hogyan lehet megmenteni egy várost, kiszabadulni egy lakatlan szigetről, vagy akár megállítani egy szökésben lévő banditát. A játékok rendkívül változatosak, vannak közöttük rövidebb és hosszabb időt igénylők, valamint egyszerűbbek és bonyolultabbak is, hogy minden társaság megtalálhassa a kedvére valót!

Az együttműködés öröme

A kooperatív társasjátékok nem csak szórakoztatnak, hanem észrevétlenül tanítanak is: fejlesztik bennünk a stratégiai gondolkodást, az együttműködésre való képességet a győzelem érdekében. Lehetőséget nyújtanak arra, hogy a szülők, nagyszülők a gyermekekkel, vagy a barátok együtt gondolkodva hajtsanak végre külöleges küldetéseket, ezáltal egymás megismerésére is lehetőségük van. Íme néhány játék, amelyekkel ilyen szuper élményeket szerezhettek:

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, böngészd át kínálatunkat a Társasjátékvásár társasjáték weboldalunkon, szerezd be te is a legjobb játékokat!

kooperatív társasjáték

csapatmunka társasjáték

Tovább