Szűrés

Ajánlott korosztály
Puzzle darabszám
Játékidő
Játékosok száma
Gyártó
Termék státusza

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Társasjáték webáruház szállítási határidő

Szállítási határidők:

Raktáron lévő termékek esetén

1-2 munkanap

Ha nincs raktáron:

2-4 munkanap

Szállítás már 990Ft-tól, de akár ingyen

TOP termékek

Logikai, fejtörő társasjátékok

Logikai, fejtörő társasjátékokLogikai, fejtörő társasjátékok

Támadhatatlan a logikád, jól átlátod az összefüggéseket? Vagy éppen úgy érzed, hogy szeretnél fejlődni ezen a téren, kipróbálni magad új játékokban? Akkor a logikai, fejtörő társasjátékok között keresgélj! Itt a szerencse helyett legfőképp a gondolkodás dominál. Fontos, hogy tudj előre gondolkodni, képes legyél akár a társaid helyébe képzelni magad, hogy te lehess a nyertes! A legkülönfélébb játékokat gyűjtöttük össze neked itt, már csak ki kell választanod a neked legjobban tetszőt!

Tovább
Szűrés törlése
Szűrés törlése
 

Logikai, fejlesztő társasjátékokJöhet egy kis agytorna!

Ha úgy érzed, rengeteg engergiád van, és szeretnéd mindezt hasznosan felhasználni, válaszd a logikai, fejtörő társasjátékokat! Ezeket a játékokat a készítők pontosan úgy tervezték, hogy alkalmasak legyenek különféle képességeink fejlesztésére, mint például a logikus, előrelátó gondolkodás, figyelem, koncentráció. Az ezekkel való játék tulajdonképpen szórakozásba csomagolt tanulás! Jól jöhetnek egy matematikaórán, iskolai foglalkozásokon, de feldobhatjuk velük az otthon töltött napokat is. Ha szeretnél többet tudni a játékok jótékony hatásairól, ide kattintva bővebben olvashatsz róla.

A logikai, fejtörő társasjátékok szuper élményt nyújtanak!

Minél többet foglalkoztok logikai, fejtörő társasjátékokkal, annál jobban fogjátok érezni a játék pozitív hatásait! Idővel jobban fog menni a matematika, a történelem, de számos olyan feladat megoldása is, amelyek fokozott figyelmet és gondolkodást igényelnek. Ha van kedvetek, rendezzetek mini-bajnokságokat, ahol a legügyesebbek jutalmat is kapnak! Legyen számotokra a társasozás közösségi élmény, ehhez pedig nincs szükség másra, minthogy csekkoljátok az alábbi játékokat:

Böngész át kínálatunkat a Társasjátékvásár társasjáték weboldalunkon, szerezd be te is a legjobb játékokat!

logikai társasjáték

fejtörő társasjáték

logikai társasjáték családi

logikai társasjáték kártyajáték

Tovább