Szűrés

Ajánlott korosztály
Játékidő
Játékosok száma
Gyártó
Termék státusza

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Társasjáték webáruház szállítási határidő

Szállítási határidők:

Raktáron lévő termékek esetén

1-2 munkanap

Ha nincs raktáron:

2-4 munkanap

Szállítás már 990Ft-tól, de akár ingyen

TOP termékek

Utazó játékok

Utazó játékokUtazó játékok

Olykor nincs is nehezebb feladat, mint lefoglalni a gyerekeket egy hosszabb utazás alkalmával. Tegye fel a kezét, aki már hallotta az "Ott vagyunk már?" mondatot az autó hátsó üléséről! Ha szülőként örömet szereznél a gyermekeidnek, és szeretnéd kellemesebbé tenni számukra az utazást, nézz szét az utazó játékok között! Már a legkülönfélébb változatban elérhetők: színesek, mágnesesek, izgalmasak, és csakis azért jöttek létre, hogy lekössék a gyermekek figyelmét, valamint hogy biztosítsák számukra az otthonról már jól ismert játékélményt!

Tovább
Szűrés törlése
Szűrés törlése
 

Utazó játékokLegyen élmény az utazás!

Az utazó játékokkal elkerülhető a hosszú utazás okozta fáradtság és rosszkedv, ami legtöbbször a gyerekeket érinti. Ha unatkoznak, panaszkodnak, az a család egyik tagjának sem jó! A legjobb, amit tehetsz ez ellen, ha olyan játékokat vásárolsz nekik, amelyekkel el tudják foglalni magukat, és így élmény lehet számukra a kirándulás. Az pedig bizonyított, hogy a játékkal, jókedvűen eltöltött idő sokkal gyorsabban telik, és az úti cél sem tűnik olyan távolinak!

Trükkös utazó játékok, amelyek elűzik az unalmat!

Az utazó játékok nagyon különlegesek, mert amellett, hogy szórakoztatóak, az utazás ideje alatt is fejlesztik a gyermekek figyelmét, kézügyességét és gondolkodását. Mágneses kialakításuk és egyedi, utazásra tervezett méretük lehetővé teszi, hogy ne csak otthon, hanem a közlekedési eszközökön is használhatóak legyenek. A legtöbbjük gyönyörű színekben pompázik, egyszerűek a játékszabályaik, így nagyszerű élményt nyújthatnak az egyébként unalmasnak ígérkező utakon!

Böngészd át még több játékért a Társasjátékvásár társasjáték weboldalunkat, hogy te is beszerezhesd a legjobb játékokat!

utazó játékok

utazó társasjátékok

utazó logikai játékok

utazó kártyajátékok

Tovább