Szűrés

Ajánlott korosztály
Játékidő
Játékosok száma
Gyártó
Termék státusza

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Társasjáték webáruház szállítási határidő

Szállítási határidők:

Raktáron lévő termékek esetén

1-2 munkanap

Ha nincs raktáron:

2-4 munkanap

Szállítás már 990Ft-tól, de akár ingyen

TOP termékek

​Szabaduló szoba társasjáték

Szabaduló szoba társasjátékSzabaduló szoba társasjáték

Voltál már szabadulószobában, és szeretnéd az ott megtapasztalt fantasztikus játékélményt elvinni az otthonodba? A szabaduló szoba társasjátékokkal mindez lehetséges! Csakúgy, mint a szabadulószobák, ezek a jétékok is a csapatépítésre, a barátok összekovácsolására és a felhőtlen szórakozásra szolgálnak. Ha szeretnétek eltölteni egy-másfél órányi gondolkodásban, ötletelésben gazdag időt, amelynek végén tiétek lehet a győzelem és a kiszabadulás öröme, nézzetek szét a játékok között!

Tovább
Szűrés törlése
Szűrés törlése

Szabaduló szoba társasjátékKözös gondolkodás a közös győzelemért!

Ezekben a játékokban az a dolgotok, hogy a szabadulás érdekében különböző képességeket és készségeket igénylő feladatokat oldjatok meg a rendelkezésre álló időn belül. A győzelemhez lépésenként lehet eljutni, egy-egy titok feltárása után tárul fel csak a következő! A szabaduló szoba társasjátékok segítségével már az otthonotokban is létrejöhet ez a rejtélyekkel teli, kalandos világ! Egy dologra azonban nagyon oda kell figyelnetek, ami nem más, mint az idő, mert a percek egyre gyorsabban telnek! Mint minden játéknak, a szabadulószoba kialakulásának is van ám története, ha szeretnél még erről olvasni, ide kattintva megteheted!

Többet ésszel - de még többet együtt a szabaduló szoba társasjátékokban!

A szabaduló szoba társasjáték nem csak élményt ad a játékosoknak. Fejleszti bennük többek között a kooperációs készséget, a kreativitást, a problémamegoldó képességet és a logikát, de általa a kommunikációs készségeik is jobbak lehetnek! Mindez azért lehetséges, mert nem egyedül vesznek rész a játékban, hanem a családtagokkal, barátokkal közösen próbálnak rájönni a rejtélyek megoldásaira, hogy a végén mind kiszabadulhassanak! Ha szeretnél egy jó délutánt a munkatársaidnak, barátaidnak, vagy csak egyszerűen elvinnéd az otthonodba a szabadulószobákban szerzett élményeket, íme néhány a legjobb játékok közül:

Böngészd át kínálatunkat a Társasjátékvásár társasjáték weboldalunkon, szerezd be te is a legjobb társasjátékokat!

szabaduló szoba társasjáték

szabaduló szoba családi társasjáték

szabaduló szoba exit

szabaduló szoba kooperációs játék

Tovább