Szűrés

Ajánlott korosztály
Puzzle darabszám
Játékidő
Játékosok száma
Gyártó
Termék státusza

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Társasjáték webáruház szállítási határidő

Szállítási határidők:

Raktáron lévő termékek esetén

1-2 munkanap

Ha nincs raktáron:

2-4 munkanap

Szállítás már 990Ft-tól, de akár ingyen

TOP termékek

5.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot!

Puzzle

Puzzle állatos képPuzzle

A kiváló minőségű puzzle elemek tökéletesen illeszkednek, ez kell ahhoz, hogy sikerélményed legyen a játék során. A puzzle nem csak egy játék: közben fejlődik az ügyességed és a kitartásod is! Egyedül remek kikapcsolódás, kisebb társaságban pedig még szórakoztatóbb elfoglaltság. Ha pedig összeállt a kép, bekeretezve akár a szobád dísze is lehet!

Tovább
Szűrés törlése
Szűrés törlése
 

Puzzle sütis képA puzzle története

Réges-régen egy angol térképkészítő, John Spilsbury találta fel azt a játékot, amely a mai is ismert puzzle ősének tekinthető. 1763-ban készített egy Nagy-Britannia-térképet egy falapra, majd szétfűrészelte a grófságok határai mentén. Az így létrejött játék célja az elemek összeillesztése volt, segédanyagként lehetett használni a földrajz tanulásához. A daraboknak még nem voltak kiálló fogai, ez az újítás később, a 19. század második felében jelent meg. Ha érdekelnek a játék előállításával, fajtáival kapcsolatos érdekességek, ide kattintva olvashatsz róla.

 

Puzzle játékok

A puzzle-nek rengetegféle fajtája van, a legkisebbektől egészen a felnőttekig mindenki megtalálhatja a számára megfelelő darabszámú játékot. A sikerélmény garantált, egy-egy kép összerakása nagy örömöt okozhat a család minden tagjának! A kicsiknek, akik még csak most kezdenek megismerkedni a világgal, ezek a szivacsos, kevés darabból álló színpompás játékok a legjobbak:

Ha a nagyobbak, vagy a felnőttek is kedvet kapnának néhány óra gondtalan kikapcsolódáshoz, számtalan puzzle közül válogathatnak. A tájképek, városok vagy az állatvilág szerelmesei biztosan találnak kedvükre valót:

puzzle kicsiknek

puzzle nagyoknak

puzzle felnőtteknek

puzzle állatok

puzzle tájkép

puzzle város

puzzle virágos

Tovább