Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Társasjáték webáruház szállítási határidő

Szállítási határidők:

Raktáron lévő termékek esetén

1-2 munkanap

Ha nincs raktáron:

2-4 munkanap

Szállítás már 990Ft-tól, de akár ingyen

TOP termékek

Pozitivity személyiségfejlesztő társasjáték

Pozitivity - pszichológiai társasjáték
Pozitivity - pszichológiai társasjáték
Pozitivity - pszichológiai társasjáték
Pozitivity - pszichológiai társasjáték

Pozitivity személyiségfejlesztő társasjáték

A Pozitivity társasjáték a személyiségfejlődést, valamint a társ- és csoportismereti folyamatokat segíti. Hozzájárul a pozitív énkép kialakulásához, erősíti az önbizalmat, az erősségekre irányítja a figyelmet, így növeli az önbecsülést és a társak megbecsülését. Megerősítéseket közvetít minden játékos felé, melyeket a többiek visszajelzései még hangsúlyosabbá tesznek, a játéktáblán való barangolás során pedig a pozitív pszichológia képviselői által eredményesnek tartott boldogságfokozó technikákkal is újra és újra találkozhatnak a gyerekek és a felnőttek.

Osztályfőnöki órákra, boldogságórákra, klubdélutánokra, személyiségfejlesztő és önismereti foglalkozásokra, osztálykirándulásokra, táborokba, baráti összejövetelekre, családi programként ajánljuk a játékot. Megfelelően adaptálva a kisiskolásoktól a középiskolásokig bármelyik korosztály számára tartalmas és kellemes időtöltés lehet. De felnőttek számára is jó kikapcsolódási lehetőség. A játék segítheti a családtagok érzelmi kötelékének erősítését. A játék remekül működik akkor is, ha a gyerekek maguk játsszák, de az alsós korosztálynál mindenképp javasoljuk, hogy egy felnőtt játékvezető irányítsa a játékot. A játékvezető a játék megkezdése előtt olvassa végig a játékhoz tartozó kártyák szövegeit! Elképzelhető, hogy a csoportja ismeretében szükségesnek látja egy-egy kérés vagy feladat kihagyását a játékból. Minden kártyacsomaghoz tartozik 5-5 üres kártyalap, melynek célja, hogy az adott osztályhoz/csoporthoz/családhoz igazítva lehessen saját feladatokat ráírni.

A játékot 2-6 fő vagy 2-6 csapat játszhatja. Amennyiben csapatok játszanak együtt, bizonyos feladatokat a csapat minden tagjának meg kell oldania a
rendelkezésre álló egyperces játékidőn belül, egyébként pedig érdemes egy sorrendet megállapítani, hogy ki ki után következik a kártyák kihúzásában.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6
Játékidő :
Közepes (30-60 perc)
Játékosok száma :
2-6 fő
Nyelv :
Magyar
További adatok
Raktáron

Raktáron: 1-2 munkanap

Rendelhető: 2-4 munkanap

A termék jelenleg nem rendelhető. Kérem nézzen vissza később.

12 900 Ft

Részletek

Vásárolj, kényelmesen otthonodból, kedvező árakon, megbízható bolttól a Társasjátékvásár.hu-tól. Óriási társasjáték választék egy helyen.


Társasjátékvásár.hu Társasjáték webáruház, több mint 1000 társasjáték egy helyen. Könnyed, átlátható társasjáték választás, nagyon pontos informálás a társasjáték szállítás minden mozzanatáról, gondos csomagolás.


 

Adatok

Cikkszám
59980

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek

Hasonló termékek