Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Társasjáték webáruház szállítási határidő

Szállítási határidők:

Raktáron lévő termékek esetén

1-2 munkanap

Ha nincs raktáron:

2-4 munkanap

Szállítás már 990Ft-tól, de akár ingyen

TOP termékek

Coatl - Magyar kiadás társasjáték

Coatl - Magyar kiadás társasjáték
-10%

Coatl - Magyar kiadás társasjáték

Az aztékok új főpapot választanak, ezért a jelölteknek szükséges rátermettségük bizonyítása. Rangos versengésre gyűlnek össze, ahol igyekeznek elnyerni isteneik tetszését. Faragd ki te a legrafináltabb kóatl szobrokat (a kóatl tollaskígyót jelent), hogy győztesként ünnepeljenek, és elnyerd a hőn áhított azték főpapi méltóságot! Közvetlen az azték főpap megválasztásának idején vagyunk. Értékük és érdemük igazolása érdekében a versenyzők a presztízsért folytatott versenyben veszik el az istenek kegyeit. Képes leszel-e elkészíteni a tollas kígyók legszebb szobrait (Cóatl-nak hívják), hogy feltűnjön és hozzáférhessen az áhított főpapi címhez?

Könnyen követhető, tiszta éslogikus szabályok, nagyszerű és káprázatos grafikával! A Cóatl játékosok azon dolgoznak, hogy a legszebb és legértékesebb kígyók elkészüljenek. A kígyókat vagy Cóatl-t fej, farok és számos testcsempe alkotja, mindegyik vaskos, színes műanyagból készül. Viszont a játékosok vagy elviszik a lapokat a központi tábláról a személyes táblájukra, vagy azon dolgoznak, hogy az összegyűjtött lapkákkal megépítsék egyik Cóatl-jukat.

A játék vége akkor kezdődik, amikor az egyik játékos befejezi harmadik Cóatl-ját. A játékosok pontokat kapnak a célok teljesítéséért, és a legtöbbet kapó az új Főpap! Egy csodálatos családi játék, amely kényelmesen elfér az olyan játékok mellett, amely szintén beveetnek a stratgiai társasok világába! Takrikázz jól és légy Te a játék nyertese, nyerd el a főpapi címet!
Ajánlott korosztály :
10
Játékidő :
Közepes (30-60 perc)
Játékosok száma :
1-4 fő
Videós játékbemutató :
További adatok
Rendelhető

Raktáron: 1-2 munkanap

Rendelhető: 2-4 munkanap

A termék jelenleg nem rendelhető. Kérem nézzen vissza később.

12 990 Ft
11 690 Ft

Adatok

Cikkszám
69216

Játékbemutató

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!