Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Társasjáték webáruház szállítási határidő

Szállítási határidők:

Raktáron lévő termékek esetén

1-2 munkanap

Ha nincs raktáron:

2-4 munkanap

Társasjáték webáruház szállítási díjak

Szállítás már 990Ft-tól, de akár ingyen

TOP termékek

Fekete történetek: Orbitális bukták társasjáték

Fekete történetek: Orbitális bukták társasjáték
-5%

Fekete történetek: Orbitális bukták társasjáték

Mindenkivel történnek néha furcsa dolgok.. és még a legjobb tervek is félre tudnak siklani. Hát még a leggázabb, leghülyébb ötletek! Ezeket ebben a játékban most a főszerepbe kerülnek!
Bővebben
Ajánlott korosztály :
12
Játékidő :
Rövid (10-30 perc)
Játékosok száma :
2-12 fő
További adatok
Raktáron
2 990 Ft
2 850 Ft

Részletek

A fekete történetek társasjték számtalan változatban létezik. Ez a kiadás nagyon különleges, hiszen Orbitális bukták társasjáték sorba szedte a legbénább balul elsült dolgokat. Hogy történhetett ez? A Fekete történetek furcsa, morbid és titokzatos rejtvényeket tartalmaz tizenévesek és felnőttek számára. A játékosok kérdezéssel, találgatással és hebegéssel-habogással próbálják megfejteni a rejtvényt. Csak igen és nem válaszok a megengedettek.Meg tudod állni, hogy csak ezzel a két szóval válaszolj? Kísérteties kártyajáték, minden bulihoz megfelelő! A fekete történetek ezen változata valós kudarchelyzeteket mutat be minden játékos számára.


Társasjátékvásár.hu Társasjáték webáruház, több mint 1000 társasjáték egy helyen. Könnyed, átlátható társasjáték választás, nagyon pontos informálás a társasjáték szállítás minden mozzanatáról, gondos csomagolás.


 

Adatok

Cikkszám
55824

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!